Thuis

Shanghai Legend Chemicals

Zeer gelukkig om zulk een goede vriend en partner te hebben. Hoop konden wij een rooskleurigere toekomst in onze zakenreis maken.

—— Christopher

Verstrekkend hoogte - probeert de perfecte de naverkoopdienst van kwaliteitsproducten、, en het best om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Filip

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Legend Chemicals

1 2
Shanghai Legend Chemicals Shanghai Legend Chemicals

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Elegant
Aantal werknemers : 10~100
Jaarlijkse omzet : 400-1000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 70% - 80%

Wordt Chemisch Co. van Shanghai Lijing, Ltd (vroeger de Chinees-V.S. de Deklaagco., Ltd van gemeenschappelijke ondernemingsshanghai Ailijin) gevonden in 1999 en de plaats bepaalt van in Shanghai - de mond van het rijke Yangtze-Rivier Deltagebied, dat de internationale economische, financiële, culturele en verschepende metropool is. Ons bedrijf is een professionele fabrikant van deklaagharsen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van acrylharsen op basis van water en oplosbaar-gebaseerde, aminoharsen, verzadigde polyesterharsen, drijvende polyurethaanverspreiding, die additieven etc. met een laag bedekken. Deze producten van ons bedrijf hebben uitstekende prestaties en door vele bekende deklaagbedrijven rond de wereld gebruikt. Ons bedrijf behandelt een gebied van 260 acres, met professioneel technisch onderzoek en ontwikkelingsteam. Wij hebben een onafhankelijk onderzoek en ontwikkelingscentrum, een hoog-standaardproductieworkshop en een geavanceerd kwaliteitscontrole en technisch laboratorium gevestigd, dat met het geavanceerde DCS-de productiemateriaal van de automatiseringscontrole uitrustten. Onze jaarlijkse productie van hars is meer dan 50.000 ton, heeft overgegaan ISO: 9001 de internationale Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem.

Met geavanceerde productformule, productietechnieken en professionele technologie, produceert het bedrijf een verscheidenheid van deklaagharsen van uitstekende kwaliteit. Tegelijkertijd, verzamelen wij groot aantal technische elites en beheerstalenten van goede innovatie en hoog - kwaliteit, zodat de het onderzoek en de ontwikkelingsmogelijkheden van het bedrijf, het bestuursniveau en de de dienstvoorlichting altijd op het belangrijke niveau in dezelfde industrie zijn. Zich baseert op de sterke technische vaardigheden van de R&D-afdeling, introduceren wij constant nieuwe concurrerende harsproducten die goed aan de behoeften van klanten voldoet. Onze producten worden wijd gebruikt op automobiel, motorfiets, fiets, rolstaal, industriële en landbouwmachines, staalmeubilair, glasdeklaag, huishoudapparaten en metaal het pre-coating, algemene industriële verf, brand - vertragersdeklagen, epoxyvloerverf, kleefstoffen en andere industriële gebieden.

Het bedrijf is altijd geëngageerd aan het voorzien van klanten van de producten van uitstekende kwaliteit, de bevredigende diensten, en efficiënte productoplossingen om het marktconcurrentievermogen te verbeteren geweest. Onder de nieuwe situatie, zal het bedrijf tempo met The Times houden en zal zich constant verbeteren. Met het doel van „wetenschappelijke en technologische innovatie, low-carbon en milieubescherming“, zal het bedrijf ernaar streven om een nieuw merk, een nieuw beeld en een nieuwe norm voor de leveranciers van de deklaaghars tot stand te brengen! Wij hopen om met u te werken en meer en betere producten te creëren.

 

China Shanghai Legend Chemicals Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Shanghai Legend Chemicals

Contactpersoon: Miss. Nicole

Tel.: 86-18621770776

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)